in

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. FEBRUARA 2024: Pred ovim znacima horoskopa su su dobri ljubavni dani

OVAN

LJUBAV: Igrat ćete na kartu naivnosti, nonšalancije i šarma. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo ozbiljnije razgovarati s drugom stranom, naići ćete na vlastiti kaos. Ili obratno. Zato šutite i jednostavno volite.
KARIJERA: Neki će vjerovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošu uvidjeti da ih ipak nemaju. Otuda će se smijati sami sebi ili će otrpjeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite materijalist. Duh pokreće sve.

BIK

LJUBAV: Neki će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to velik korak prema naprijed u vašim osobnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voljeti. Samci će ljubav tražiti kroz razmjenju ideja.
KARIJERA: Sve ćete se više surađivati s mladima ili ćete nove osobe uvoditi u posao. To će vam donositi osvježenje i radost. Također će ojačati korespondencija, a količina mailova bit će povećana. Razlučite o čemu treba komunicirati, a o što se podrazumijeva.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male nervoze i brige.

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama su dobri ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Bit ćete i prijatelji.
KARIJERA: Izgledni su novi zahtjevi od strane vaših nadređenih. Tek sad ćete vidjeti da i oni mogu biti i te kako ambiciozni. Također će isplivati rezultati jednog vašeg prethodnog rada koji će vam pdići rejting u radnom okruženju. Od vas se očekuje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite svima jasni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA 2024: Bolje da šutite i jednostavno volite

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA MART: Biku cvjeta na svim poljima, Ribe doživljavaju osobnu evoluciju