in

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARA 2023: Tokom ove nedelje, vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata…

JARAC

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.
KARIJERA: Vjerojatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svom radu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pijte više vode.

VODOLIJA

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Sanjat ćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada bit će ključ vašeg uspjeha. Idite za svojim idejama i budite dosljedni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bilo bi dobro posjetiti zubara.

RIBE

LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, ugodne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživjeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete zadovoljni.
KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete poticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Bit će ovo dinamičan tjedan.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bude se neke stvari iz prošlosti.
TOP 3: Vaga, Blizanac, Ribe

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. DECEMBRA 2022 DO 1. JANUARA 2023: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023: Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti