in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu

RAK

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.
KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na vama drag sport.

LAV

LJUBAV: Malo bolji vjetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvježit će vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.
KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Povučenost ili mehanička odrada stvari trenutačno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se prihvaćanju izazova.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite sadržaje koje volite.

DJEVICA

LJUBAV: Bez obzira na ne uvijek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimist. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvaćati zbog pozitivnog stava. Tako sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.
KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenu. Ipak, kako ćete biti potpuno svjesni svojih prethodnih uspjeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vrijeme.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi u svemu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARA 2023: Nove ljubavne prilike nizaće se u vašem životu

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2023: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž