in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JANUARA 2020: VRLO MOGUĆA NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA I PONUDE KOJE NEĆEŠ ODBITI

Ovan

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.

Bik

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedno razdoblje zasićenja kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.
KARIJERA: Neki vaši suradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nakon šetnje na svježem zraku, dobro se naspavajte.

Blizanci

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.
KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR 2020: PARTNER UPORNO I BEZ OBJAŠNJENJA IGNORIŠE VAŠE LJUBAVNE MOLBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM