in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. MAJA 2024: VAŠA SAMOPROCJENA MORA BITI SAMOSVJESNA I ZRELA

OVAN

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

BIK

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.
KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom , ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovan odmor.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MAJA DO 02 JUNA 2024:ONI KOJI TRAŽE SRODNU DUŠU LAKO BI MOGLI NAĆI LJUBAV