in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. NOVEMBRA 2023: Bićete spremni na nove ljubavne pustolovine

RAK

LJUBAV: Dani koji slijede svako malo će vam donositi prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.
KARIJERA: Osjetit ćete nervozu kad će trebati surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko uporni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Nitko na svijetu nije savršen.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ublažite svoje zahtjeve.

LAV

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Razmislite o svemu.
KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav, pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primijeniti i na diskretniji način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gledajte gore, a ne dolje.

DJEVICA

LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.
KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cijenite prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćete prema spomenutom kriteriju. Postajete realniji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tko može, neka ode na plivanje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. NOVEMBRA 2023: Imaćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije