in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 30. JUNA 2024: SVAKOG DANA SE OSJECATE SVE BOLJE PORED VOLJENE OSOBE

VAGA

LJUBAV: Bit će malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mjestima.
KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtjevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Važite svoje riječi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postat ćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi početi osjećati bliskost s jednom osobom s kojom ih se po ničemu ne bi moglo spojiti. Tu je sve zasad upitno.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energije da ih odmah ostvarite.
ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave sa suradnicima.

STRIJELAC

LJUBAV: Rado biste zaveli osobu do koje vam je stalo, ali okolnosti nikako da se slože u tom pravcu. Ovih dana nisu isključene situacije kad se vi pod svaku cijenu nabacujete osobama suprotnog spola, ali one ne reagiraju prema vašim očekivanjima. Pazite.
KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno surađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali brzo ćete uvidjeti da se radi o dobroj prilici. Surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u diskusije.

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI LJUBAVNICI

MJESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2024: NAPRAVITE DOBAR PLAN I SLIJEDITE GA, ALI DOSLJEDNO