in

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. NOVEMBRA 2022: Trebate otvoriti oči, jer je ljubav tu, iza ćoška

RAK

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.
KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će vještine kao što su diplomacija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

LAV

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustvljajte se dok ne postignete cilj.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

DJEVICA

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtjevnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacat će vas amo tamo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagiranja zbog kojih bi vam kasnije moglo biti žao. Čekajte.
KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će obojani stresom. Prihvatite to kao borbu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. NOVEMBRA 2022: Neka vaša ljubavna očekivanja biće konačno ispunjena

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. NOVEMBRA DO 4. DECEMBRA 2022: Ulazite u dinamičnu fazu u kojoj će vas ljubavne prilike iznenađivati