in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života

RAK

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete na neki način trpjeti ili bar osjećati frustracije kad se radi o ljubavi. Izdržite, a najviše zato jer je ovo prilika da istinski preispitate sebe i svoja ljubavna očekivanja. Povucite se i razmislite, pa će sve krenuti na bolje.
KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vrijeme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samoj operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi lakše, jasnije i znat će se što je čiji zadatak.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki uživaju s društvom.

LAV

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Vremena su takva da ćete se trebati prilagođavati. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis bit će sretniji. Razmislite.
KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomacije i tolerancije. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Samostali rad ili tjeranje po svom trenutačno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se u suradnji s drugima oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Posevetite se onom što volite.

DJEVICA

LJUBAV: Male brige u privatnom životu bit će ublažene dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima.
KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Ako budu profesionalni, uglavnom će pobjeđivati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!