in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života

VAGA

LJUBAV: Ovih dana miješat ćete dva privatna stila: jedan je senzacionalan, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Bit ćete dobro.
KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počet ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori bit će povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazat ćete se dorasli zadacima. Nekima ćete biti primjer.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što zaista jeste.

ŠKORPION

LJUBAV: U društvu voljene osobe vi ćete vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.
KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

STRIJELAC

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa većinu ovog tjedna. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvaćati i još više žaljeti u svom društvu. Vjerojatno ćete imati i mnogo udvarača. Bit ćete otvoreni i elokventni prema svima.
KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat ćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si kvalitetan san.

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!