in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života

JARAC

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bit ćete otvoreni i opušteni. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to.
KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzeveši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

VODOLIJA

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržali sve ove raznolike izazove.
KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i ugodni, vjerojatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove financijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Raste vaš interes za alternativu.

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.
KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokažite koliko ste profesionalni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!