in

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. DECEMBRA 2019: PRVI DIO NEDELJE DONIJEĆE PONEKU PRIVATNU FRUSTRACIJU ILI PREPREKU ZA LJUBAV

Vaga

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatit ćete da ne postoji garancija ni za što na svijetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavit ćete se prema ljubavi na nov način.
KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na f inancijske teme jer će o njima ovisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

Škorpion

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno će se vaši snovi intenzivirati.

Strijelac

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da vrijeme nije najpovoljnije za ljubav. Bit će u pravu.
KARIJERA: Funkcionirat ćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja. Također ćete dobro surađivati s drugima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa ne preskačite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2019: NEMA POTREBE DA BIRATE POGREŠNU ULOGU ILI DA PROVOCIRATE SVOG PARTNERA

žena

PRVI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: SA POČETKOM GODINE ZA SVE SLOBODNE MOGUĆE SU NOVE LJUBAVI