in

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. DECEMBRA 2019: PRVI DIO NEDELJE DONIJEĆE PONEKU PRIVATNU FRUSTRACIJU ILI PREPREKU ZA LJUBAV

Jarac

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu vjerojatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osjećati oni koji nemaju nikakvih obveze ni prema kome. Ipak, biti sam također nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i bit će dobro.
KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakater rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada. Ojačat će i neke suradnje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

Vodolija

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kavom.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte se opustiti uz umjetničke sadržaje.

Ribe

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.
KARIJERA: Vaš trud bit će prepoznat, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primjer u ova krizna vremena. Radit ćete predano i bez puno pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet s društvom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2019: NEMA POTREBE DA BIRATE POGREŠNU ULOGU ILI DA PROVOCIRATE SVOG PARTNERA

žena

PRVI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: SA POČETKOM GODINE ZA SVE SLOBODNE MOGUĆE SU NOVE LJUBAVI