in

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. JANUARA 2023: Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji ili ćete ostati sami

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike utjecaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojat će mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, bit će vanjskih izazova na koje ćete oboje morati reagirati. Pripremite se na obje varijante.
KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali oni sami dat će vam ideju što i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i slijedite svoju intuiciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odmarajte se redovno.

ŠKORPION

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Vjerojatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudit ćete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.
KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na vidjelo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će vještine kao što su diplomacija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

STRIJELAC

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustvljajte se dok ne postignete cilj.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. JANUARA 2023: Mnogi će konačno otvoriti svoje srce i osloboditi se frustracija

Žene u horoskopu: OVAN – Saosećajna, plemenita, uporna ali nije sklona da se vezuje za jednog muškarca