in

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. MARTA 2020: ŠKORPIJA POŽELJNA, OVNU IDE SVE NA RUKU A LAV NALAZI MIR

Ovan

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti stvari koje ćete trebati rješavati sa svojom obitelji iz koje potječete.
KARIJERA: Pred vama su dani bogati prilikama za razvoj. Budite otvoreni, susretljivi, poštujte druge kao i sebe i vidjet ćete da možete gotovo sve. Nemojte si umisliti ili se uspavati na lovorikama. Ovo je tek početak prosperitetnog razdoblja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osvijestite svoje kvalitete.

Bik

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno dobro napredovati, u duši nećete osjećati ispunjenje koje možda očekujete. Neki parovi prepoznat će i rastuću distancu u svom odnosu. Suzdržite se od komentara. Čekajte, proći će.
KARIJERA: Bit će sve više poslova, a posebno onih sitnijih. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će motivirati što će neki vaši kolege ili suradnici funkcionirati bolje nego vi sami. Pokušat ćete ih sustići. Uz malo truda, uspjet ćete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.

Blizanci

LJUBAV: Niz događaja koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam uzimati vrijeme za ljubav. Ponekad ćete morati birati jer nećete stizati na sve. Između vas i osoba suprotnog spola događat će se kemija koju niste očekivali. Bit će lijepo.
KARIJERA: Sve što je povezano s umjetnošću, mladima, sportom, zabavom ili pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati Tko radi u opisanim profesijama, imat će sve više posla. Svi ostali postat će pravi zabavljači na radnom mjestu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će biti sjajno ako ne idete silom.

Rak

LJUBAV: Vjerojatno ćete uživati u sasvim običnim stvarima i bez velikih ljubavnih ambicija. Ovo će donijeti opuštenost u vezama kakvu niste očekivali. Tako ćete se posvetiti jedno drugom na nov način. Samci će jednako relaksirani izlaziti.
KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti zadano. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvlanost koja će uslijediti bit će vam novi motiv za daljni rad.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavit ćete se finim sportom.

Lav

LJUBAV: U društvu voljene osobe vi ćete vjerojatno nalaziti mir nakon dinamičnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla neći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini i samoći ili u društvu prijatelja.
KARIJERA: Bez obzira što će neke važna informacije još uvijek izostati, vi ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori bit će povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazat ćete se dorasli zadacima.
ZDRAVLJE &SAVJET: Ne sumnjajte u svoje sposobnosti

Djevica

LJUBAV: Ljubaznost kojom ćete zračiti privlačit će čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoj šarm. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.
KARIJERA: Bit će još nekih malih borbi čiji će rezultat ovisiti o spremnosti svih na bolju suradnju. Također će biti potrebno malo više strpljenja u radu. O vama ovisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtjevima. Budite ozbiljni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne može se ništa preskočiti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MART 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM