in

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti

RAK

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna ljubav će postati strastvenija. Bit će lijepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.
KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

LAV

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komuikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za žurbom.

DJEVICA

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primijetit ćete i to da vas drugi stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvorit će se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Pokažite što znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god se zatekli, širit ćete glas razuma.

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

5 znakova čiji će se život okrenuti naopačke u mesecu Maju: Ne brinite, konačno vam stiže sreća!