in

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. APRILA 2023: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti

VAGA

LJUBAV: Vaši osobni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.
KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.
ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno olabavite.

ŠKORPION

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a krajem tjedna sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti što je na stvari.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

STRIJELAC

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolazit će male krize u kojim će trebati pokazati više razumijevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspjet će prebroditi sva iskušenja.
KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o šefovima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Budite otvoreni i surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih postignuća.

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća

5 znakova čiji će se život okrenuti naopačke u mesecu Maju: Ne brinite, konačno vam stiže sreća!