in

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 1. MARTA 2020: OVAN SE BORI NA POSLU, VAGA NEOBIČNO KREATIVNA, STRIJELAC USAMLJEN

OVAN

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidjet ćete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi i skromniji.

BIK


LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Sasim jednostavno i dobro.
KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

BLIZANCI


LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će također biti otvoreni za nova iskustva.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karakterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštajte se.

RAK


LJUBAV: Kamo god išli primijetit ćete da su mnoge oči uprte u vas. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sjedite kod kuće. Oni u vezama bit će sretni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.
KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno i dakako, prolazno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si dovoljno sna i odmora.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR 2020: BUDI SE KREATIVNOST, TRAŽITE NOVU INSPIRACIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2020: PAZITE DA NE PRETJERATE U JELU I PIĆU, PRIJALO BI VAM PUTOVANJE