in

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 01. SEPTEMBRA 2024: NE FORSIRAJTE NIŠTA, VRAĆAJU SE TEME IZ PROŠLOSTI

VAGA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostat će površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će im dobro.
KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno surađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali brzo ćete uvidjeti da se radi o dobroj prilici. Surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u raspravljanja.

SKORPIJA

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će vas odvesti korak prema naprijed. Ovo su dani kad ćete imate priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. Poradit ćete na tome na obostranu radost.
KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne forsirajte ništa.

STRIJELAC

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu bit će naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to nitko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati bolje.
KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dostatno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvijek zapravo bila vrlina.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ni u čemu ne treba pretjerivati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA 2024: NE RAZMIŠLJAJTE PREVIŠE, PROSTO RADITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 02. DO 09. SEPTEMBRA 2024: OPET SE BUDI LJUBAV I VELIKE AMBICIJE