in

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA 2023: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa

RAK

LJUBAV: Bit će malo manje atrakcija, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći kroz kretanja ili putovanja.
KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kolega koji jedva čekaju da nešto učine.Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite. Pokrenite sebe i druge.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta.

LAV

LJUBAV: Činit će vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutačno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osjećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.
KARIJERA: Šefovi bi mogli promijeniti svoju taktiku i zatezati tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

DJEVICA

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.
KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete gotovo u svemu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje se osjećate dobro.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2023: Čeka vas novi ljubavnik, iznenađenje i udovica

PROLEĆNI HOROSKOP ZA 2023: Škorpiju otkriva surovu istinu, Rak će doživeti velike izazove a samo oni će se zaljubiti kao nikad