in

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA 2023: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa

VAGA

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako već jeste u vezi moglo bi doći do obostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete pretjerivati, ali bit ćete zadovoljni.
KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne suradnje koja financijski obećava. Bit ćete veseli zbog toga. Proanalizirat ćete sve mogućnosti i krenuti u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, no to je samo prolazno. Provjeravajte detalje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra bez obzira na sve.

ŠKORPION

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i pomalo egzotičnim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražit će samo osobu iz svojih snova.
KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas netko mogao doživjeti kao neprofesionalu osobu, a vi to zaista niste. Pažljivo procijenite koliko osjećaja treba pokazati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte.

STRIJELAC

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu unijeti dašak svježine kroz odlazak na neko zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami trebali bi češće izlaziti van iz kuće. Bit će im bolje među ljudima.
KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi oponašati osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali trebate doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Punite baterije relaksacijom.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2023: Čeka vas novi ljubavnik, iznenađenje i udovica

PROLEĆNI HOROSKOP ZA 2023: Škorpiju otkriva surovu istinu, Rak će doživeti velike izazove a samo oni će se zaljubiti kao nikad