in

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. OKTOBRA DO 3. NOVEMBRA: PRIVLAČIĆE VAS MOGUĆNOST LJUBAVNE VEZE S UGLEDNOM OSOBOM, ALI STRASTI VAM NEĆE DATI MIRA

Jarac

LJUBAV: Postajete društveniji. Oni koji su još sami gotovo svo slobodno vrijeme pozivat će prijatelje u svoj dom, a upravo preko njih mogli bi upoznati novu ljubav. Oni u vezama izlazit će zajedno na atraktivna mjesta i rijetko će biti sami udvoje.
KARIJERA: Vi uvijek stremite ka visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupirat će se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog šefova. Uvažite različite stavove i usaglastite ih sa svojim idejama. Možete postići kompromis.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite se odmarati.

Vodolija

LJUBAV: Vjerojatno ćete imati potrebu malo se distancirati od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostat će na površnoj razini.
KARIJERA: Dobro su vam postavljene suradnje za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete strpljivi i umjereni u svemu.

Ribe

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti dosta prilika za zbližavanja. Vaš društveni život bit će zanimljiv, a vi veseli i zadovoljni. Ako ste još sami, nemojte sjediti kod kuće, idite među ljude. Oni vas jedva čekaju.
KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Radit ćete lakše, premda će posla biti sve više. Mnogi će biti na pragu lijepih rezultata. Zaposleni u uslužnim djelatnostima pripremat će velike projekte. Neki će najradije raditi kod kuće.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite će sportom.

7 NEBULOZNIH STAVOVA ZBOG KOJIH NEMAŠ DOVOLJNO SREĆE U LJUBAVI

ŠTA SVE OTKRIVA TVOJE LICE: LAV RAZORUŽAVA POGLEDOM, ŠKORPION UBIJA HARIZMOM