in

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023: Većinu ovih dana provodićete u samoći i čežnji

RAK

LJUBAV: Većinu ovih dana provodit ćete ili u samoći ili u čežnjama. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav uglavnom će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Sve je na svom mjestu.
KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Neki odgovori još će izostati, no kasnije će doći.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama. One nisu važne.

LAV

LJUBAV: Opuštenost i ugodno ozračje vladat će u vašim osobnim odnosima. Bit ćete zadovoljni što se u vašu vezu vratio onaj stari mir. Oni koji su još sami rado će izlaziti s prijateljima preko kojih bi mogli sresti novu ljubav.
KARIJERA: Većina stvari ipak dolazi na svoje mjesto, a vi počinjete raditi tiše i mirnije. Vama takav stil i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijat će se poslovi koji su povezani s komunikacijama ili putovanjima općenito. To ćete se i više angažirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Brinite svoju, a ne tuđu brigu.

DJEVICA

LJUBAV: Ojačat će povjerenje u vezama. Razmjet ćete voljenu osobu više nego inače, a i obratno je. Neki će ponovno istraživati teme koje dugo nisu. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na putovanju ili u nekoj intelektualnoj instituciji.
KARIJERA: Još uvijek dobar dio glavnih poteza ovisi o drugima, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer vi znate upravljati, a i svi se bolje osjećaju kad je tako. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite poneku frustraciju.

3 NAJSREĆNIJA datuma koje ne smete propustiti ovog APRILA: Ovaj mesec obiluje izuzetnim mogućnostima za preokret u životu

SPREMITE SE ZA SREĆAN SUDBINSKI SUSRET SUNCA I JUPITERA 11. APRILA: Širenje svih oblasti života, od bogatstva do ljubavi