in

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

Vaga

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju obitelj. Kod nekih će to biti obitelj iz koje potječu. Oni u vezama gledat će kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

Škorpion

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.
KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutačno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.                        ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu.

Strijelac

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi.

OVA ŽENA HOROSKOPA JE NAJVEĆA ZAVODNICA I NAJINTELIGENTNIJI ŽENSKI ZNAK

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG