in

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

OVAN

LJUBAV: Moguće da ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna faza s kojom se trebate suočiti na mudar način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjet ćete.
KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.
KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće niste nadali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ipak napredujete.

BLIZANCI

LJUBAV: Intenzivirat će se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.
KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja. Neka sve bude igra.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

RAK

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako tjedan bude odmicao, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.
KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da s eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

LAV

LJUBAV: Mnogi će se osjećati pomalo usamljeno, te će ih mučiti svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.
KARIJERA: Vjerovat ćete da ste vi zaslužni za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim točno. I drugi su uložili jednako truda kao i vi. Stoga im to priznajte. Tako ćete dalje surađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vodite računa o kriterijima u svemu.

DJEVICA

LJUBAV: Oni koji vole voljet će punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.
KARIJERA: Funkcionirat ćete poput sportaša koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja. Također ćete dobro surađivati s drugima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavite se kriterijima ljepote.

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 2. OKTOBRA 2022: Mirno ćete uživati u zajedničkoj vezi ili u diskretnom traženju srodne duše

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala