in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

RAK

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećte se lako otvarati. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.
KARIJERA: Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Učinite nešto za one koji trebaju pomoć.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u lijepom sjećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmijehom.
KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na rekreaciju.

DJEVICA

LJUBAV: Savjeti dobronamjernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom savjeta gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.
KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite što vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite diplomat u svakoj situaciji.

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas