in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

VAGA

LJUBAV: Idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osjećati pritisak da se pod svaku cijenu morate zbližiti s nekim. Bit ćete prilično indifernetni prema svima, ali s humorom.
KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite. Imate snage.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da se ne preforsirate.

ŠKORPION

LJUBAV: Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mjesta gdje se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.
KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagirate ili iskritizirate cijelu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

STRIJELAC

LJUBAV: Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.
KARIJERA: Idućih dana posao će vjerojatno pasti u drugi plan. Razmišljat ćete o duhovnom svijetu ili ćete u svoj dom željeti uvesti neke novine. Na radnom mjestu ćete funkcionirati rutinski. Odradit ćete ono što morate, a bit ćete odsutni duhom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete nešto nepoznato.

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas