in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. SEPTEMBRA DO O6. OKTOBRA 2024: DOLAZE NOVI LJUBAVNI DOGAĐAJI

RAK

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego prije, no ojačat će i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.
KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomat. Drugačije zasad ne ide.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

LAV

LLJUBAV: Vjerojatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna faza s kojom se trebate suočiti na mudar način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjet ćete.
KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

DJEVICA

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.
KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće niste nadali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ipak napredujete.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA 2024: ČINI SE KAO DA ĆE SVANUTI ALI NIKAKO DA SE DESI

MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2024: MNOGO PRILIKA ZA IZLASKE I ZABAVU, ALI BUDITE OPREZNI