in

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

VAGA

LJUBAV: Zasićenje izlascima usmjerit će vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.
KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet u prirodu.

ŠKORPION

LJUBAV: Shvatit ćete da su ponekad dovoljni i mali koraci da bi došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bit ćete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani postat će jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Istrajte.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u ljubavi.

STRIJELAC

LJUBAV: Uspjet ćete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražitimogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

JARAC

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na financijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put..
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu.

VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porast će ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas kupanje u kadi.

RIBE

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.
KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. OKTOBRA 2022: Konačno se otvarate i puštate nove ljude u svoj život!

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga