in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan

VAGA

LJUBAV: U osobnim odnosima zanimat će vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mjestima na kojim se svakodnevno kreću. Bit će dobro.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Činit će vam se da možete pokrenuti brda.

ŠKORPION

LJUBAV: Vjerojatno ćete se truditi razmjenjivati lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bit ćete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvježit će kako vas, tako i način na koji radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove ideje sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

STRIJELAC

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojat će i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalijećite. Budite strpljivi i njegujte ono što imate. Sjetite se diplomacije.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih će dana vjerojatno izaći na površinu. Radit ćete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim djelatnostima pripremat će velike ili zahtjevnije projekte. Imat će mašte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje