in

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. do 12. MARTA 2023: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu

VAGA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi željeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahtijeva više ljubavne akcije. Ipak, morat ćete se usaglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspjet ćete uz nešto strpljenja.
KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o vama ovisit će kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.
ZDRAVLJE&SAVJET: Meditirajte.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti ako iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebat će bolje balansirati i njegovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je jučer bilo sasvim dobro.
KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradim i sportskim djelatnostima moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentirani ili barem kao kvalitetni djelatnici. Ostali će drugima biti zabavni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

STRIJELAC

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Vjerojatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023: Ne budeš li pametna, propašće ti sve što si godinama gradila

Merkur do 19. marta prolazi kroz znak Riba: Emocije će biti jače od logike a to će se najviše odraziti na Blizance, Strelce, Device i Ribe