in

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. do 12. MARTA 2023: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu

JARAC

LJUBAV: Šarm i energičnost bit će vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a njaviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.
KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterije u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte si sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas prviše izazova, a vaša je energija na minimumu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno opuštanje još uvijek je imperativ.

VODOLIJA

LJUBAV: Činit će vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.
KARIJERA: Riješite se svojih velikih dvojbi koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan uteg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rješenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

RIBE

LJUBAV: Kombinirat ćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živjeti poput krotke osobe vezaene za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvijezda noći na nekom od zanimljivih tuluma. Svi će se dobro zabavljati.
KARIJERA: Riješili ste veće poslovne dvojbe i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uvjete rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjeroavati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023: Ne budeš li pametna, propašće ti sve što si godinama gradila

Merkur do 19. marta prolazi kroz znak Riba: Emocije će biti jače od logike a to će se najviše odraziti na Blizance, Strelce, Device i Ribe