in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. – 13. OKTOBRA 2019: ONI KOJI TEK POČINJU LJUBAVNI ODNOS VJEROVATNO ĆE SE PRIVREMENO UDALJITI JEDNO OD DRUGOG

Rak

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lijepe ljubavne prilike za one koji su još sami.
KARIJERA: Od vas će se očekviati više truda, a posebno u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. Ništa čudno za vas. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići visoko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

Lav

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje osobne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmjenujete nježnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.
KARIJERA: Malim koracima napredovat ćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživat ćete u otkrivanju i spoznajama, a nerijetko ćete s oduševljenjem pričati što ste shvatili. Oni koji uče vjerojatno će biti uspješni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odbacite svoje predrasude.

Djevica

LJUBAV: Nezainteresiranost ili frustracije sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, te mirom i tolerancijom održavajte status quo.
KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivat ćete se s ljudima i novim suradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmjenjivati intenzivnije, a njihova primjena neće biti nemoguća. Pred vama su uzbudljivi dani.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte svoju energiju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2019: TRENUTNO VAM JE POTREBNO NE SAMO NEČIJE PRISUSTVO, VEĆ I EMOTIVNA PODRŠKA

10 RAZLOGA ZAŠTO SU OSOBE ROĐENE U APRILU ZAISTA TAKO POSEBNE