in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. – 13. OKTOBRA 2019: ONI KOJI TEK POČINJU LJUBAVNI ODNOS VJEROVATNO ĆE SE PRIVREMENO UDALJITI JEDNO OD DRUGOG

Jarac

LJUBAV: U idućim danima vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nježnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača.
KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, morat ćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to njeće biti neki problem, ali bit će onih koje će i dalje trebati upućivati. Pomozite im svojim znanjem i dobrom voljom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

Vodolija

LJUBAV: Nećete biti u očekivano ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osjećati frustriano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašat ćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvijek razumjeti. Objasnite što vas muči, ali i pokažite dobru volju.
KARIJERA: Tko god da vam pokuša prigovoriti, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad si nećete moći pomoći. Oni koji su drugima šefovi bit će u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, bit će u malo manjim. Bilo bi bolje suzdržati se.
ZDRAVLJE&SAVJET: Spustite loptu na vrijeme.

Ribe

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće Trebate se spustiti na zemlju. To je zdravo.
KARIJERA: Moguće je da će izaći na vidjelo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vjetar u leđa vama, ali i pokrenut će posao u novom smjeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od povjerenja. Nekima ćete biti primjer kako treba raditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete svijet oko sebe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR 2019: TRENUTNO VAM JE POTREBNO NE SAMO NEČIJE PRISUSTVO, VEĆ I EMOTIVNA PODRŠKA

10 RAZLOGA ZAŠTO SU OSOBE ROĐENE U APRILU ZAISTA TAKO POSEBNE