in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: NAPOKON OPUŠTENOST IZMEĐU VAS I PARTNERA

Ovan

LJUBAV: Napokon će između vas i voljene osobe doći do opuštenosti kojoj ste težili, Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemarite.
KARIJERA: Posao će vam izgledati sve čudniji. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite na miru, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi tijelo, ali tijelu nekad treba stanka.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

Bik

LJUBAV: Oni koji su već u vezama gledat će da učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila i postaviti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im ni biti loše.
KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomacije i tolerancije. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Samostalni rad ili tjeranje po svom trenutačno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se u suradnji s drugima oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

Blizanci

LJUBAV: Počinje faza intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život odjednom će oživjeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, dotjerajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju.
KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a za to treba i mnogo energije. Možda će vam katkada nedostajati inspiracije ili motivacije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje pozabavite samim područjem rada kojim se bavite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odbacite pritiske i naspavajte se.

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE: RAKOVE ISKORIŠTAVAJU TOKSIČNI LJUDI, DJEVICE UBIJA PERFEKCIONIZAM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2019-TE: DAN ODIŠE POZITIVNOM ENERGIJOM, STVOREN ZA TRENUTKE SA PARTNEROM I PRIJATELJIMA