in

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. MAJA 2023: Brige će ostajati iza vas i partnera, a fokusiraćete se na osnaživanje odnosa

RAK

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama bit će zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.
KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako ste u dvojbi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Stabilni ste u svakom pogledu.

LAV

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti sretniji. Oni u vezama bit će previše analitični prema partneru.
KARIJERA: Bit ćete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se sve dobro organizirati i ako treba zapisati na papir. Najviše zato da ne ispadnete smiješni ili neprofesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu ili meditirajte.

DJEVICA

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vrijeme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštat će se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad ćete se osjećati kao da imate krila.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023: Period akcije, šansi vrednih prihvatanja, ali i odličnih u prilagođavanju velikom talasu promena

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt