in

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. DECEMBRA 2019: DOBRO POGLEDAJ JER ĆE TI LJUBAV BITI BLIŽE NEGO ŠTO SE TO ČINI

Vaga

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete željeti postići sve. Polako.
KARIJERA: Počinje vrijeme kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno preznetirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte vratnu kralježnicu.

Škorpion

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bit ćete željni opuštanja i slobode. Veselje je dobro, no bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namjere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.
KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako dnoijeti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izlgedalo daleko, bit će dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno pregledavajte mailove.

Strijelac

LJUBAV: Neki bi se povremeno mogli osjećati usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu i meditaciju. Svoje očekivanja formirat ćete prema trenutačnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, bit će i lijepih događaja. Zato se više otvorite.
KARIJERA: U temama povezanim s financijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte duboko disanje za opuštanje.

Jarac

LJUBAV: Pojavit će se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi se trebali zaustaviti i malo pričekati. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.
KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosit ćete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite si malo opuštanja.

Vodolija

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.
KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog vanjskih okolnosti i nitko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim. Vidjet ćete da ima izlaza.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zamarajte se brigma. Radije se proveselite.

Ribe

LJUBAV: Iz dana u dan bit će sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvaćati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživat ćete.
KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje trebate vi obavljati, a s tim će ići i veći napori. Kriteriji bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da uspješno odradite sve što treba. Samo se dobro organizirajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pobijedite stres relaksacijom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2019: DAN ZA DRUŽENJA I OPUŠTANJE, ŠIRITE LJUBAV

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK UVIJEK IDE POGREŠNIM PUTEM: SVI GA VARAJU, UPRKOS PAMETI I DOBROTI