in

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JULA 2018-TE: SAMOKONTROLA, TOLERANCIJA I POBOLJŠANJE STANJA VAŠE VEZE

Vaga

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.
KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutačno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno tjelesne snage.

Škorpion

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolirajte i ne odgovarajte na svaku provokaciju.
KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno provjeravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

Strijelac

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.
KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti što je na stvari.                                                     ZDRAVLJE&SAVJET: Budite budni.

NAJPERVEZNIJE ŽENE ROĐENE SU U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

NA NJIH SE UVIJEK MOŽETE OSLONITI: OVAJ ZNAK JE JEDAN OD NAJPAMETNIJIH