in

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. MARTA 2020: IMAĆETE POTREBU ZA POVLAČENJEM A VAŠE LJUBAVNO RASPOLOŽENJE BIĆE KLIMAVO

OVAN

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da posao organiziraju kvalitetnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Definirajte svoje stavove.

BIK

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami plijenit će pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećate da je u vama kapacitet.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.

KARIJERA: Slijedeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vrijedna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vas iskreno zovu.

RAK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a bit će i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i potaći da još predanije radite dalje. Cijenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatrat ćete prije svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

LAV

LJUBAV: Distanca koju ćete primjećivati u osobnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj osobnoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti zadano. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslijediti bit će vam novi motiv za rad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

DJEVICA

LJUBAV: Još nije sasvim sazrelo vrijeme za velike ljubavne pothvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voljet će na diskretan način i bez previše zahtjeva.

KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice se slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno usporite.

NAJVEĆE LJUBAVNE ŽELJE OSTVARUJU SE DO 3. APRILA: URADI OVIH 6 STVARI DOK JE VENERA U BIKU I BIĆEŠ SREĆNA!

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MART 2020: OVAN ZABAVAN, BLIZNACIMA DOSADNO, RIBE PRIVLAČI TUGA