in

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA 2020: ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU KONAČNO BI MOGLI NAIĆI NA LJUBAV

VAGA

LJUBAV: Zaokupljenost domom i obitelji bit će velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnovit će svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.
KARIJERA: Ne samo da vaši nadređeni pojačavu pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer će pobjeda u istim trenutačno izostati. Pričekajte malo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svakodnevna relaksacija je nužna.

ŠKORPION

LJUBAV: Pred vama su iskustva i iskušenja koja bi vas mogla obogatiti kao osobu. Bit će dvojbi kako se postaviti prema drugoj strani, ali neka vam kriterij ne bude samo vaše zadovoljstvo. Budite što jeste i gledajte na duge staze.
KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi inicijatora stvari. Mnogi će zaista pokretati ili na svojim leđima nositi glavi dio posla. Kolege će se rado oslanjati na vas. Pred vama je zanimljiv tjedan u kom ćete postati svjesni svoje uloge i snage.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kombinirajte sport i opuštanje.

STRIJELAC

LJUBAV: Činit će vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutačno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osjećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.
KARIJERA: Šefovi bi mogli promijeniti svoju taktiku i zatezati tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

JARAC

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.
KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete gotovo u svemu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje se osjećate dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako već jeste u vezi moglo bi doći do ovostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete pretjerivati, ali bit ćete zadovoljni.
KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne suradnje koja financijski obećava. Bit ćete veseli zbog toga. Proanalizirat ćete sve mogućnosti i krenuti u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, no to je samo prolazno. Provjeravajte detalje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra bez obzira na sve.

RIBE

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i pomalo egzotičnim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražit će samo osobu iz svojih snova.
KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas netko mogao doživjeti kao neprofesionalnu osobu, a vi to zaista niste. Pažljivo procijenite koliko osjećaja treba pokazati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se opuštajte.

7 VELIKIH ŽENSKIH GREŠAKA: OVE STVARI GARANTOVANO DOVODE DO RASKIDA VEZE

VJEČNO PITANJE: ŠTA POKREĆE LJUBAV I KADA ĆU KONAČNO BITI SREĆNA?