in

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA: PARTNER ŽELI DA VAM NAMETNE SVOJE MIŠLJENJE I TO DOVODI DO…

VAGA

Zbog konjunkcije vašeg vladaoca Venere i Jupitera, pod uticajem Marsa iz kuće partnerskih odnosa, početkom nedelje može da vam se udvara neko čije zanimanje podrazumeva uniformu. U drugoj polovini perioda voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

ŠKORPIJA

Naglašena astrološka polja emocija u vaš život mogu doneti nekoga zbog koga ćete biti spremni na velike promene, što vam neće teško pasti. U prvoj polovini nedelje, zauzete Škorpije trebalo bi da izbegavaju rasprave sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.

STRELAC

Sa vašim vladaocem Jupiterom blizu Venere u astrološkoj kući ličnosti, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola, čemu doprinosi i kvadrat sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa. Aspekti Merkura, vladaoca kuće partnerstva, u drugoj polovini perioda, opominju da se klonite rasprava sa voljenom osobom.
Zdravlje Promenite način ishrane.

JARAC

Uticaj Marsa iz Ovna na konjunkciju Venere i Jupitera u astrološkom polju tajni, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa Rakom. Krajem perioda, Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, što utiče na porast tenzije između vas i voljene osobe.

VODOLIJA

Merkur, simbol komunikacija, pod uticajem Marsa, planete sukoba i impulsivnosti, nepovoljno utiče na vašu moć zaključivanja, zbog čega možete u afektu da kažete nešto što niste zaista mislili. Naglašen znak Jarca, krajem perioda, budi vaše interesovanje za atraktivnu, mladoliku osoba, ukoliko ste muškarac.

RIBE

Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i „spoja“ Venere i Jupitera, planeta ljubavi i ekspanzije, nagoveštava ulazak u romansu sa zauzetom osobom. Ojačana pozicija Marsa, planete erotike koja prelazi preko kuće ljubavi, može da vam donese susret sa nekim koga poznajete preko posla.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR 2020: IMATE UTISAK DA NEMATE O ČEMU DA RAZGOVARATE SA PARTNEROM

ISLAMSKI SANOVNIK: KOJI SU SNOVI NAJISTINITIJI?