in

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. DECEMBRA 2020: SAMCI ĆE KONAČNO UPOZNATI NOVU LJUBAV, PAROVI ĆE UŽIVATI BEZ PRITISKA

VAGA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh i šale.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

ŠKORPION

LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Najradije biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pred vama je zanimljiv put.

STRIJELAC

LJUBAV:Vjerojatno još nećete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da pokažete što osjećate i priliku da to učinite ispravno.
KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite s povjerenjem tamo gdje vam je dobro.

JARAC

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti ugodna. Oni koji su još sami neka se svakako dotjeraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama bit će sasvim zadovoljni.
KARIJERA: Uzet ćete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. Oni koji rade s vama cijenit će vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli. Samo nastavite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Porast će vam samopouzdanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti cijeli ovaj tjedan. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte. Oni u vezama neka budu tolerantni.
KARIJERA: Neki će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nesanica ili nemir.

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, no svako malo činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe. Uspjet ćete.
KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete. Nešto će krenuti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte gimnastiku svaki dan.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2020: VAŠE EMOCIJE SU STABILNE I ČAK RAZMIŠLJATE O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR 2020: OBNAVLJATE KOMUNIKACIJU SA BIVŠIM PARTNEROM