in

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. DECEMBRA 2020. DO 3. JANUARA 2021: IZGLEDAĆE KAO DA NE DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA

OVAN

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nerijetko ćete sve pomiješati zajedno i svi će biti zadovoljni. Oni koji su još sami lako će uspostavljati kontakte.
KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići daleko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite humoristične sadržaje.

BIK

LJUBAV: Nastavit ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.
KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete kreativni u kuhanju.

BLIZANCI

LJUBAV: Zavodljivost bit će vam glavno obilježje i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi malo mira, vi biste navalili. Budite malo suzdržaniji.
KARIJERA: Vaši nadređeni pojačat će pritisak, ali vi ćete imati dovoljno sange i za povećan obim poslova. Vjerojatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će posao sada dobiti. Kod drugih će pak porasti njihove odgovornosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne pregorite.

RAK

LJUBAV: Dobar vjetar u leđa u ljubavnom životu pratit će vas cijeli ovaj tjedan. Iskoristite to da osigurajte sebi kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Mogući su dugi izlasci, veseli izleti ili putovanja u dvoje za pamćenje.
KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastavit će se razivjati dalje i to na staiblan i sustavan način. Na vama je da se prilagodite najbolje što znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite neka vas vodi intuicija.

LAV

LJUBAV: Vjerojatno ćete biti zabavljeni zagonetnom ljubavlju ili ćete osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Uglavnom ćete igrati na šarm i neobaveznost, ali će se ispod toga kriti nešto drugo. Željet ćete idealnu, duboku ljubav. Onu koju je teško dosegnuti.
KARIJERA: Ulazite u razdoblje kad će vam posao biti u drugom planu. Dani su dobri za domaće kućne radove, pa ako možete, uzmite bar dio godišnjeg. Oni koji rade uglavnom će funkcionirati rutinski. Odradit će ono što moraju, a bit će odsutni duhom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.

DJEVICA

LJUBAV: Većinu idućih dana bit ćete zadovoljni. Štoviše, nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Oni koji su još sami neka više popričaju s ljudima iz bliže okoline. Tu ih čeka jedna simpatija.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. I vrijeme je povoljno za godišnji. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je opuštanje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2020: PONEKAD JE NEMOGUĆE SAKRITI UNUTRAŠNJI NEMIR

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR 2020: OČEKUJETE VIŠE OD ONOGA ŠTO PARTNER MOŽE ILI ŽELI DA VAM PRUŽI