in

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. DECEMBRA 2020. DO 3. JANUARA 2021: IZGLEDAĆE KAO DA NE DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA

VAGA

LJUBAV: Zastoji, prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u duljoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znat će kako izdržati ovo razdoblje. Zapravo i nije loše, ali u usporedbi s onim iza vas, lošije je. Zaboravite prošlost. Novi je dan.
KARIJERA: Vaši suradnici ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će se odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje o čijem značaju još niste svjesni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite korak po korak.

ŠKORPION

LJUBAV: Uspjet ćete premostiti distancu u osobnim odnosima, kao i neraspoloženje, tupost za ljubav. Bit će vam obojima drago zbog toga. Oni koji su još sami bit će zainteresirani za suprotni spol više nego inače. Neće oklijevati u udvaranjima.
KARIJERA: Počinje vaših pet minuta kad ćete zaista moći pokazati što sve znate. Zato zaboravite na bilo kakvu lažnu skromnost, sjetite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom prezentirajte svoje sposbnosti. Bit ćete uspješni i učinkoviti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Otvorite se za ono što dolazi.

STRIJELAC

LJUBAV: Izgledat će kao da vas je prethodno dobro vrijeme razmazilo, pa sad i najmanju frustraciju doživljavate ako dramu. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Ne dajte se iskušenjima. Dobro ste.
KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izražani i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će riskirati s novim poslom sa strane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

JARAC

LJUBAV: Čak i ako niste baš najzadovoljniji, nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvaćati i još više željeti u svom društvu. Vjerojatno ćete imati i mnogo udvarača, a to što vas neće ispunjavati, manji je problem. Popularni ste.
KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtijevat ćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Nitko nije savršen.
ZDRAVLJE&SAVJET: Jedite više voća i povrća.

VODOLIJA

ZDRAVLJE:
LJUBAV: Pred vama su sve bolji ljubavni dani, no problem će biti u tome što ćete svako malo dolaziti u iskušenja da pretjerujete u strastima, da pritiskate voljenu osobu sa svim zahtjevima ili da budete ljubomorni. Uz više samokontrole, moguća je sreća.
KARIJERA: Intenzivirat će se teme poput financija ili liste prioriteta u poslovanju. Neke firme možda će postavljati nova pravila u tom području. Morat ćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan suradnik. Moguće je i da će se mjeriti vaša postignuća.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pobjeđujete u borbi.

RIBE

LJUBAV: Izgledat će kao da vi ne držite konce u svojim rukama. Ipak, vaš će se privatni život postepeno poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Ne očekujte doduše bajku, ali uz malo tolerancije, sve će biti solidno.
KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, ali i obratno. Bit će to zanimljiva razmjena iskustava.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će uzbudljivih snova ili nesanice.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2020: PONEKAD JE NEMOGUĆE SAKRITI UNUTRAŠNJI NEMIR

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR 2020: OČEKUJETE VIŠE OD ONOGA ŠTO PARTNER MOŽE ILI ŽELI DA VAM PRUŽI