in

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2019: PROLAZIĆETE ZANIMLJIVA ISKUSTVA SA VOLJENOM OSOBOM

Jarac

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumijevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte s povjerenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspjeti. Samo ne žurite.
KARIJERA: Isprobavat ćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam donijeti određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati. Zaposleni u služnim djelatnostima također će imati više posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježit ćete svoj stil.

Vodolija

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.
KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko snjim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj uutrašnji glas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Ribe

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći van, u društvo. I tako naizmjenično. Bit će ovo šareni tjedan.
KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

5 ZNAKOVA KOJI SU NAJVEĆI MAJSTORI DRAME U TRUDNOĆI

BEZOSJEĆAJNE GROMADE: OVAJ ZNAK JE UBIJEĐEN U SVOJU VELIČINU I NEZAMJENJIVOST