in

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

OVAN


LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da ćete se trebati prilagođavati. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživat će u većem međusobnom povjerenju.
KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje organizirate kako bi bili učinkovitiji. Ekonomizirajte sa snagama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na počinak.

BIK


LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a bit će i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.
KARIJERA: Novi suradnici u poslu koji radite pojavit će se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bit ćete puni dobrih savjeta i još boljih namjera. Neki će dominirati.
ZRAVLJE&SAVJET: Gimnasticirajte.

BLIZANCI


LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspjet ćete nadvladati distancu u osobnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba sve će vas više podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Bit će vam zaista drago što je tako.
KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. To vas motivira. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići visoko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MART 2020: MOŽETE BITI MALO ODSUTNI KADA JE KOMUNIKACIJA SA PARTNEROM U PITANJU

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE