in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

Rak

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavna nisu. Prilike za zbližavanja bit će gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Već vezani će osjetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Bit će im drago.
KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za nove sustave koji bi mogli poboljšati rezultate onog što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete. Bit ćete na usluzi svakome.
ZDRAVLJE&SAVJET: Trebat će vam više sna.

Lav

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Budite suzdržani.
KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svijet se mijenja sve brže.

Djevica

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.
KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato neka nitko ne oklijeva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Od vas se očekuje sve više.

KORONA HOROSKOP: SAZNAJ ŠTA TE OČEKUJE POSLE PANDEMIJE, BANKROT ILI RESTART

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA