in

NEKOM BRAK, NEKOM RASKID: OTKRIVAMO ŠTA TE ČEKA U LJUBAVI U OVOJ GODINI

Ovan

Ova godina će biti godina kada ćete konačno pronaći nekog ko neće želeti samo prolaznu avanturu sa vama. Ove godine ste pokušali da budete opušteni i nezvanični, ali nije u vašoj prirodi da stvari radite sa pola srca. Biće potrebno nekoliko meseci i malo strpljenja, ali ove godine ćete definitivno upoznati osobu svog života.

Bik

U ovoj godini još više će porasti vaša potreba za nezavisnošću i ličnim prostorom. Vi ste tvrdoglavi po prirodi, ali na kraju ćete ipak morati da pustite neke ljude u svoj život. Ove godine, konačno ćete spustiti svoj štit. Može se raditi o prijateljstvu, kao i o ljubavi, ali ono što je važno jeste da sazrevate i postajete osoba kakva treba da budete.

Blizanci

Mrzite da budete sami jer se tada osećate ranjivo i depresivno. Međutim, ove godine pronaći ćete svoju novootkrivenu slobodu. Ove godine nećete tražiti ljubav sa nekim drugim jer ćete imati toliko ljubavi za sebe. Pretvorićete svoju usamljenost u avanturu i karijeru, i pre nego što to i primetiti, bićete zadovoljni samim sobom i onim što ste.

Rak

Čestitamo, Rakovi! Ova godina će biti godina kada ćete konačno pustiti prošlost i bivše ljubavi. Više nećete čezuti za njima i iskreno, neće vam biti stalo. Konačno ćete se osloboditi tih okova i moći ćete da upoznate druge ljudi koji su mnogo bolji za vas. Ovog puta, oni vas neće napustiti.

Lav

Ova godina biće godina kada ćete prizemljiti svoj ego. Možda ćete doživeti neka razočaranja i gubitke kada je ljubav u pitanju, ali to će vas na kraju učiniti boljom osobom. Ne očekujte da se venčate ove godine, ali obratite pažnju na nekog ko je pored vas sve vreme. Možda je ta osoba ona prava.

Devica

Pažnja, Device! Prošli ste kroz mnogo toga ove godine, ali će ova godina spasiti vaše divno srce. Vi mislite da ne zaslužujete ljubav i da se niko pri čistoj pameti ne bi mogao zaljubiti u vas, ali sledeća godina je ta u kojoj ćete se zaljubiti do ušiju i ljubav će vam biti uzvraćena!

13 EMOTIKONA KOJE KORISTIMO POGREŠNO: OVO JE NJIHOVO IZVORNO ZNAČENJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2021: DANAS IZBEGAVAJTE IZAZOVNE ILI PROVOKATIVNE SITUACIJE