in

NEKOM BRAK, NEKOM RASKID: OTKRIVAMO ŠTA TE ČEKA U LJUBAVI U OVOJ GODINI

Vaga

Ako ste već u vezi, budite spokojni. Vaš odnos će nastaviti da se razvija i oblikovati vas u osobu kakva treba da budete. Ova godina je godina kada će vaš odnos prerastiu pravo partnerstvo. Budite uzbuđeni zbog budućnosti koja vas čeka sa ovom osobom! Neće se skorije završiti!

Škorpija

Morate prestati da gurate od sebe čak i samu ideju o ljubavi. Zapravo, ove godine konačno ćete otvoriti svoje srce. Jednog dana ove godine, neko će vam zapasti za oko i umesto da pobegnete, vi ćete prići toj osobi. Ne pravite istu grešku kao i uvek. Srušite te zidove oko vas, za ime Boga!

Strelac

Protejla godina je bila teška kada je u pitanju vaša ljubavna mudrost. Ipak, ne bojte se. Iza vas su dani kada ste čeznuli za ljudima koji vam nisu uzvraćali ljubav. Dani polovičnih veza i kombinacija za jednu noć. Ove godine prestaćete da marite za ljude koji su se užasno ponašali prema vama. Ove godine ćete mnogo više brinuti za sebe nego za sve druge.

Jarac

Bili ste previše odgovorni u godini koja polako ostaje za nama. Dozvolite sebi da budete slobodni ove godine. Dozvolite sebi da se zabavite. Ovo će biti godina kada nećete želeti ništa ozbiljno. Potrebne su vam avanture i sloboda. Zabavite se, ali mislite i na svoju sigurnost.

Vodolija

Nećete upoznati ljubav svog života ove godine, ali ćete upoznati nekog ko će vas potpuno promeniti. To može biti osoba koju već odnekud poznajete ili neko koga ste upoznali na autobuskoj stanici. Ipak, šta god radili, ne povlačite se. Ova osoba, bez obzira da li će zauvek ostati u vašem životu, učiniće vas boljim ljudskim bićem.

Ribe

Vaša saosećajnost i zahvalnost za ljubav konaćno će se isplatiti ove godine. Ovo je godina kada će vaš odnos postati stabilan, brižan i ispunjen ljubavlju. Sve vaše strpljenje i usamljene noći vredele su toga. Ova osoba je neko koga treba čuvati, pa nemojte uprskati.

13 EMOTIKONA KOJE KORISTIMO POGREŠNO: OVO JE NJIHOVO IZVORNO ZNAČENJE

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2021: DANAS IZBEGAVAJTE IZAZOVNE ILI PROVOKATIVNE SITUACIJE