in

NEMA VEZE AKO STE PREKINULI: 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KO ĆE TI SE VRATITI NAKON RASKIDA

Znak u kome je neko rođen do jedne mere određuje karakter pa tako i koliko je u ljubavi romantičan, pustolovan, veran …. i kako se nosi sa raskidom.


Naravno da su tu u igri i drugi uticaji – prijašnje veze, odgoj, okolina – ali zvezde su vrlo važne kod sastanaka i rastanaka. Na osnovu znaka vašeg partnera možete da saznate šta da očekujete ukoliko vaš odnos krene pogrešnom putanjom.Hoće li da prihvate da je vezi kraj ili će dotrčati nazad u vaš zagrljaj? Kod ovih 5 znakova najveće su šanse da raskid nije zauvek.

5. Ribe


Najnežniji, najosećajniji i najsenzibilniji od svih horoskopskih znakova, Ribe se zaljubljuju duboko i trajno. Čak i ako je raskid najbolji za oboje, ljudi rođeni u tom znaku teško će da se otrgnu od partnera i uradiće sve da ostanu zajedno. Ukoliko se to i desi, Ribe se gotovo uvek vraćaju i daće sve od sebe da nađu način kako da zadrže partnera.

4. Devica


Rođeni u znaku Device brzo će i s lakoćom promeniti partnera ako veza nije bila ozbiljna, ali jednom kad se stvarno zaljube, teško će da puste voljenu osobu. Spremni su da ulože mnogo truda u vezu do koje im je stalo. Čak i ako se gadno posvađa i prekine, partner Device može da računa na to da će Deviča da se vrati i spasi stvar.

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA NAJVEĆIM EGOM KOJI MISLE SAMO NA SEBE

LJUBAV OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA POMERA PLANINE